Om DinGåva.nu

IUt

Se vår film - Det här är jag tacksam för. En film om föreningar. 

Vår vision

Vår vision är att samla in och dela ut 100 miljoner till Sveriges ideella föreningar och organisationer. Vi älskar föreningar!

Föreningarna behöver ditt stöd - Ge din gåva nu.

DinGåva är en ideell insamlingsstiftelse  (Org.nr 802481-7499) utan statligt stöd, som har till uppgift att samla in och fördela pengar till ideella föreningar och organisationer. DinGåva är helt beroende av gåvor och testamenten från privatpersoner och av företagssamarbeten. Stiftelsens ändamål är att främja, uppmärksamma och stödja föreningars positiva inverkan på individen och samhället. Ändamålet ska uppfyllas genom insamling av pengar till föreningar och organisationer som arbetar med samhällsnyttig verksamhet.
Själva gåvosystemet är en tjänst från DinGåva.nu/YourGift AB för alla föreningar och organisationer. Det medför heller ingen extra eller fast kostnad eller arbetsinsats från vare sig förening, aktiva eller medlemmar. Gåva/minnesgåvan går direkt till förening efter att bankavgifter/porto 8% och adm avgifter 7% dras på beloppet. Vi täcker allt som utskrift, kuvert, porto och arbetstid m.m. Enkelt att donera digitialt via swish, bank, klarna eller kreditkort få in pengar till viktig verksamhet.


 

Utdelade gåvor tidigare år

Utdelade gåvor 2020
Utdelade gåvor 2021
Utdelade gåvor 2022

Utdelat jan-feb 2023
Utdelat mar-2maj 2023
Utdelat 3maj-3juli 2023
Utdelat juli-aug 2023
Utdelat sept-okt 2023
Utdelat nov-dec 2023

Utdelat jan-3 mars 2024
Utdelat 4mars-1maj 2024
Utdelat 1 maj- 3 juli 2024


Hållbara och gröna gåvor

Alla gåvor är gröna gåvor då betalning, redovisning och ekonomi sker helt digitalt och kontantfritt. Ett modernt och hållbart sätt att stötta föreningslivet i Sverige.

Lägg till er förening gratis

Som förening kan ni lägga lägga till er förening här nu direkt. Inga månadskostnader eller andra fasta kostnader. 

Sök bidrag till er förening

Behöver er förening extra finansiering för att kunna förverkliga era planer? Kanske vill ni renovera eller bygga om er lokal, anordna en evenemang eller utöka er verksamhet. Oavsett vad ni behöver pengar till, så kan ni ansöka om bidrag hos Stiftelsen DinGåva. Stiftelsen vill stödja föreningslivets utveckling och bidra till att skapa en positiv samhällsutveckling. Vi tar ansökningar på största allvar och bedömer varje ansökan utifrån dess förtjänst och möjlighet att bidra till föreningslivets utveckling. Vi strävar efter att fördela medel rättvist och hjälpa till att bidra till er förenings framgång. Så varför inte ansöka om bidrag hos Stiftelsen DinGåva idag och få möjligheten att förverkliga era drömmar och mål på ett seriöst och professionellt sätt? Vi delar ut medel med jämna mellanrum och ser fram emot att få ta del av er ansökan. Ansök här https://yourgift.nu/ansok 
 

Ge till tusentals föreningar samtidigt

Som privatperson eller företag går det att ge minnesgåvor, donationer eller sponsra valfri förening eller kategori man önskar. Det går också bra ge många föreningar samtidigt. önskar du att hjälpa t.ex alla ungdomsföreningar i din region, eller alla föreningar i din kommun - skriv till oss så löser vi det! De behöver ditt stöd. Ge din gåva nu!

Exempel på vad föreningarna vill

Varberg Parasport

Minna-mottagningen

 

 

Stiftelsen DinGåva Orgnr 802481-7499
YourGift AB Orgnr 559120-7435
Kalmarsundsparken 1 39247 KALMAR
0480-421840 dingava@fl-net.se
Gåvor till Bankgiro 5952-0700 eller Swish 123 215 84 18 (YourGift)

Lägg till er förening gratis

Som förening kan ni lägga lägga till er förening här nu direkt. Inga månadskostnader eller andra fasta kostnader.