Om DinGåva.nu | DinGava

Om DinGåva.nu

Se vår film - Det här är jag tacksam för. En film om föreningar. 

Vår vision

Vår vision är att samla in och dela ut 100 miljoner till Sveriges ideella föreningar och organisationer. Vi älskar föreningar!

Föreningarna behöver ditt stöd - Ge din gåva nu.

DinGåva är en ideell insamlingsstiftelse  (Org.nr 802481-7499) utan statligt stöd, som har till uppgift att samla in och fördela pengar till ideella föreningar och organisationer. DinGåva är helt beroende av gåvor och testamenten från privatpersoner och av företagssamarbeten. Stiftelsens ändamål är att främja, uppmärksamma och stödja föreningars positiva inverkan på individen och samhället. Ändamålet ska uppfyllas genom insamling av pengar till föreningar och organisationer som arbetar med samhällsnyttig verksamhet.
Själva gåvosystemet är en tjänst från DinGåva.nu/YourGift AB för alla föreningar och organisationer. Det medför heller ingen extra eller fast kostnad eller arbetsinsats från vare sig förening, aktiva eller medlemmar. Minnesgåvan går direkt till förening efter att bankavgifter och en låg administrativ avgift 7% dras på beloppet som går till utskrift, kuvert, porto och arbetstid m.m. Detta är långt under vad Svensk Insamlingskontroll rekommenderar för 90-konton. Enkelt att donera digitialt via swish, bank eller kreditkort få in pengar till viktig verksamhet.

Hållbara och gröna gåvor

Alla gåvor är gröna gåvor som betalning, redovisning och ekonomi sker helt digitalt. Ett modernt och hållbart sätt att stötta föreningslivet i Sverige.

Lägg till er förening gratis

Som förening kan ni lägga lägga till er förening här nu direkt. På alla gåvor dras endast bankavgifter och adm.avgift/drift 7%. Inga månadskostnader eller andra fasta kostnader.

Ge till tusentals föreningar samtidigt

Som privatperson eller företag går det att ge minnesgåvor, donationer eller sponsra valfri förening eller kategori man önskar. Det går också bra ge många föreningar samtidigt. önskar du att hjälpa t.ex alla ungdomsföreningar i din region, eller alla föreningar i din kommun - skriv till oss så löser vi det! De behöver ditt stöd. Ge din gåva nu!

Exempel på vad föreningarna vill

Varberg Parasport

Minna-mottagningen

 

 

Stiftelsen DinGåva Orgnr 802481-7499
YourGift AB Orgnr 559120-7435
Kalmarsundsparken 1 39247 KALMAR
0480-421840 dingava@fl-net.se

 

 

Fyll i kontakta oss!